Retete

Zacusca de vinete: reteta traditionala plus alte variante

Zacusca de vinete, Gabriela Faur

Zacusca de vinete se află în topul celor mai gustoase preparate din cămară în sezonul rece, obtinuta cu destul de mult efort, dar cu un gust inconfundabil de legume coapte. Incepand cu luna August, ne bucurăm de gustul proaspăt al legumelor autohtone și este perioada în care gospodinele încep pregătirea …

Citește tot »

Gem de prune; reteta pas cu pas

gem de prune reteta pas cu pas

Gemul de prune se prepara din prune proaspete si bine coapte, este extrem de usor de facut si nu necesita un timp indelungat de fierbere (aprox. o ora). Odata ce ati preparat acesta reteta de gem de prune in casa, nu veti mai cumpara niciodata gem din magazine. Culoarea gemului …

Citește tot »

Supa de pui cu taitei, reteta

Supa de pui cu taitei, reteta

Pentru a obtine o supa de pui cu taitei limpede si gustoasa, e important sa folosim ingrediente proaspete si de buna calitate. In reteta mea de supa de pui cu taitei am folosit un pui din comert , din cei galbeni crescuti lent si cum spune producatorul, in mod natural. …

Citește tot »

Dulceata de zmeura, reteta pas cu pas

Dulceta de zmeura reteta

Va place dulceata de zmeura? Acum e sezonul in care fructele de padure se gasesc din belsug si puteti pregati gemuri si dulceturi aromate. Cea mai simpla si rapida reteta de dulceata de zmeura facuta in casa, fara conservanti o veti gasi in acest articol. Nu e nevoie de fierbere …

Citește tot »