teme pentru telefon android

Teme pentru telefon Android: aplicații launcher gratis care schimbă interfața grafică

Chiar dacă interfața grafică a sistemului de operare Android este elegantă și intuitivă, de multe ori poate doriți să o personalizați cu unele teme pentru telefon frumoase.

Astfel schimbați aspectul înlocuind pictogramele și imaginile de fundal predefinite din Android cu altele mai interesante și care vă reflectă personalitatea mai bine.

Nu este complicat deloc să schimbați interfața sistemului Android, trebuie doar să descărcați o aplicație, numită ”launcher” (lansator), care va înlocui pictogramele și va adăuga noi opțiuni de personalizare.

Multe companii care produc smartphone pe care rulează sistemul Android, includ în sistem o aplicație launcher proprie, astfel, chiar dacă versiunea de Android este aceeași pe mai multe telefoane, interfața grafică poate fi diferită. De exemplu, cine cumpără un telefon Samsung va găsi aplicația launcher TouchWiz, pe telefoanele Huawei o să aveți interfața EMUI, pe telefoanele Asus găsiți interfața ZenUI, pe dispozitivele HTC găsiți Sense UI și așa mai departe.

Mai jos găsiți o listă cu cele mai frumoase teme pentru telefon Android pe care le puteți instala gratis de pe Magazin Play.

Teme pentru telefon Android: Nova Launcher

Nova Launcher este una dintre cele mai bune aplicații launcher pentru Android. Instalând acest lansator, aspectul grafic al telefonului se va schimba radical și o să aveți la dispoziție mai multe opțiuni de personalizare.

Personalizarea este principala caracteristică oferită de Nova Launcher. Nu este vorba doar de un simplu stoc de imagini de fundal sau pictograme, ci puteți să modificați mărimea și poziția pictogramelor, textul de sub fiecare, pune la dispoziție numeroase widget-uri, badge de notificare și multe altele.

Dacă nu vă place cum producătorul telefonului v-a personalizat interfața grafică, cu Nova Launcher puteți să o modificați și să o personalizați în funcție de gusturile și nevoile voastre.

Există și o versiune superioară contra cost (25 RON), numită Nova Launcher Prime, care pune la dispoziție unele opțiuni în plus.

Nova Launcher se poate instala gratis de pe magazinul Google Play. Apăsați aici pentru instalare.

Teme telefoane Android gratis: Evie Launcher

Evie Launcher este o aplicatie foarte iubita de utilizatorii ei. Aceasta aplicatie schimba aspectul ecranului si va ofera o experienta mult mai placuta. Aplicatia Evie Launcher a crescut in ultimele luni cu 200% de utilizatori care au descarcat aplicatia.

Aceasta aplicatie de teme este gratuita, foarte usor de utilizat si are o nota de 4,7 din 5 pe Google Play. Temele le puteti descarca gratuit pe telefonul vostru iar pictogramele sunt cu adevarat uimitoare.
Daca vreti sa schimbati aspectul vizual al telefonului vostru aceste teme sunt ideale. Apasati aici pentru instalare

Teme pentru telefoane Android: Microsoft Launcher

Acest lansator Android este o aplicatie foarte bine gandita si pusa la punct. Aplicatia aceasta este preferata mea, o folosesc de 3 luni si pana acum a functionat perfect; asa ca va recomand cu incredere aceasta aplicatie.

Ea se afla in magazinul Google Play cu o nota de 4,6.

Aplicatia se poate personaliza, este foarte prietenoasa si chiar merita sa o descarcati.

Aceste teme sunt compatibile cu majoritatea telefoanelor cum ar fi :Samsung, Asus, Huawei, LG, Motorola.

Aici exista o multime de scurtaturi pentru a va folosi telefonul mult mai rapid iar lansatorul Microsoft Launcher va va oferi o experienta unica si placuta. Apasati aici pentru instalare.

Apex

Launcherul Apex este este un lansator care se adapteaza foarte bine la telefoanele  Android.

Lansatorul Apex are o imagine, un aspect foarte conservativ. La prima vedere s-ar putea crede ca utilizati lansatorul Android standard. Numai cand ati inceput sa-l utilzati puteti vedea diferitele optiuni de personalizare precum si diferentele dintre cele 2 lansatoare. Astfel, grila ecranului poate fi personalizata in functie de propriile nevoi cu diferite pictograme. Puteti astfel , fara mari dificultati, sa adaugati pictogramele dorite.

Datorita faptului ca puteti face Scrolling , se poate face comutarea intre ecrane, fara insa a schimba directia de derulare; astfel incat dupa ultimul schimb intre ecrane, se va reveni automat la prima faza.

O apasare lunga asupra unei aplicatii sau a unui Widget deschide un meniu care ofera acces instantaneu la functii; cum ar fi vizualizarea informatiilor despre aplicatii, redimensionarea lor, partajarea si stergerea lor.

Atat documentele de andocare cat si generalitatea aplicatiilor se pot personaliza. In plus este destul de usor sa dezactivati afisarea aplicatiilor neutilizate de pe ecran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *