Programe de descarcat muzica gratis de pe internet. Download cel mai bun si mai rapid program de descarcat muzica in format MP3 pentru PC Windows.

5 programe de descarcat muzica gratis si rapid

Esti intr-o continua cautare a unui program de descarcat muzica gratis de pe internet si nu reusesti sa-l gasesti pe cel mai bun, care sa te ajute sa descarci melodii simplu si rapid pe calculator? In acest articol gasesti lista cu cele mai bune programe gratuite, care te vor ajuta la download-ul melodiilor tale preferate. Trebuie doar sa alegi unul dintre aceste programe de descarcare muzica gratis prezentate mai jos.

Inainte sa incepi sa descarci muzica, este important sa precizez ca in multe tari, printre care si Romania, download-ul si orice faptă de a pune la dispoziţie public (sub orice formă) o melodie asupra căreia nu se deţin drepturi de autor, reprezintă piraterie si este reglementata de Art. 139 indice 8 din Legea 8/1996 modificata si completata. Folosind aceste programe responsabilitatea este doar a voastra, faptul ca permit sa descarcati muzica gratis nu inseamna si ca descarcarea este 100% legala.

Programe de descarcat muzica gratis

Deci, iata care este cel mai bun program de descarcat muzica gratis:

1. Songr: un program de descarcat muzica usor de folosit

Unul dintre cele mai bune programe de descarcat muzica este Songr. Acest software gratuit permite sa ascultati si sa descarcati muzica gratis de pe diferite site-uri si servicii web, cum ar fi Prostopleer, Groovershark, Musicsearch, Audiodump, TinySong si multe altele.

Cum se foloseste: ca sa descarcati muzica trebuie sa scrieti titlul melodiei sau numele autorului in casuta de cautare, apoi apasati „enter” sau click pe lupa. In cateva secunde programul va afisa tot ce a gasit. Alegeti melodia dorita si facand click dreapta va aparea optiunea download. Daca doriti melodiile pot fi ascultate inainte de download.

Avantaje: interfata este simpla si intuitiva, iar muzica se descarca rapid.

Dezavantaje: programul este inca in faza de dezvoltate si lipsesc unele optiuni importante, cum ar fi „resume download”, adica daca din diferite motive se intrerupe descarcarea, aceasta nu poate fi reluata de unde ajunsese si trebuie sa reluati descarcarea de la inceput. Download Songr.

2. MP3jam: unul dintre cele mai bune programe de descarcat muzica

Un alt program bun de descarcat muzica gratis este MP3jam. Melodiile care se pot descarca cu ajutorul acestui software provin de pe principalele site-uri de muzica si video sharing, cum ar fi de exemplu YouTube.

Cum se descarca muzica: scrieti in bara de cautare titlul melodiei si in scurt timp programul va afisa o lista cu tot ce a gasit. Toate melodiile gasite pot fi ascultate online sau se pot descarca pe calculator.

Avantaje: este simplu de folosit, interfata grafica intuitiva si download-ul este rapid.

Dezavantaje: daca doriti sa descarcati un album intreg odata sau mai mult de 30 de melodii intr-un anumit interval de timp sunteti invitati sa cumparati o licenta. Pentru cine descarca o melodie doua din cand in cand nu este o problema, dar daca doriti sa descarcati mai multe in scurt timp ori cumparati licenta sau mai bine folositi un alt program de descarcat muzica. Download MP3jam.

3. Z33K: program de descarcat muzica rapid si simplu de folosit

Z33K este un program de descarcat muzica gratuit si foarte usor de folosit, cu o interfata modesta si intuitiva, care permite download-ul melodiilor de pe principalele baze de date online, cum ar fi Dilandau, MP3Skull, Emp3world, MusicSearch si multe altele.

Cum se foloseste: dupa cum am spus deja, Z33K este foarte usor de folosit; trebuie doar sa scrieti titlul melodiilor sau numele cantaretului, apasati enter si in cateva momente programul va afisa rezultatele gasite. Daca nu stiti ce sa cautati, cu ajutorul acestui software puteti sa vedeti clasamentul melodiilor de pe iTunes sau topul celor mai vandute melodii din America, UK, Franta, etc. In plus, pe langa faptul ca permite download-ul melodiilor, cu Z33K puteti sa ascultati si unele posturi de radio online; trebuie doar sa alegeti genul de muzica preferata (Clasica, Pop, Alternativa si altele).

Avantaje: este un software portable (nu trebuie instalat), simplu de folosit, descarca melodiile rapid iar interfata grafica este foarte intuitiva si deloc intruziva. Un alt avantaj consta in faptul ca nu exista deloc publicitate.

Dezavantaje: pune la dispozitie prea putine optiuni, de exemplu nu se poate alege folderul unde melodiile vor fi descarcate, acestea fiind descarcate automat in folderul programului. Download Z33K.

4. Music Chow: un program rapid de descarcat muzica

Este un software gratuit care permite cautarea melodiilor, sa le ascultati online si daca doriti sa le descarcati pe computer. Programul este usor de instalat, iar interfata grafica simpla si intuitiva, cu toate optiunile la vedere, il face sa fie un program de descarcat muzica deosebit de simplu de folosit.

Cum se foloseste: ca si la celelalte programe prezentate pana acum, trebuie doar sa scrieti informatiile despre melodia dorita (titlul sau numele artistului) in spatiul dedicat si sa faceti click pe pictograma in forma de lupa sau sa apasati enter pe tastatura. Odata gasita melodia dorita, acesta se poate asculta cu playerul audio inclus in program si daca sunteti multumiti de calitate melodia se poate descarca pe calculatorul vostru, astfel o puteti asculta oricand doriti chiar daca nu sunteti conectati la internet.

Avantaje: este un program rapid de descarcat muzica, simplu de folosit, cautarile se fac cu mare usurinta, iar playerul audio inclus in software suporta si listele de redare.

Dezavantaje: programul nu contine si nu instaleaza adware (programe de publicitate), dar in interfata programului sunt cateva bannere publicitare, precum si in interfata playerului. Daca acest lucru nu va deranjeaza atunci merita sa il incercati. Download Music Chow.

5. Music2PC: program de descarcat muzica rapid si simplu de folosit

Ca sa descarcati muzica gratis si rapid de pe internet va sfatuiesc sa luati in considerare si programul music2pc. Precum Songr, este un software foarte simplu de folosit, cu o interfata grafica usor de inteles, iar descarcarea melodiilor este rapida.

Cum se foloseste: ca sa descarcati o melodie trebuie doar sa scrieti in bara de cautare, situata in partea stanga sus, titlul melodiei dorite si sa apasati enter pe tastatura.

Dupa ce a terminat de cautat melodia, ca sa o descarcati trebuie doar sa faceti click pe butonul download situat langa titlul melodiei pe care intentionezi sa o descarci. Se pot descarca si mai multe melodii simultan.

Avantaje: este un program de descarcat muzica rapid si simplu de folosit, iar interfata este intuitiva si usor de inteles. Pe site-ul oficial este prezenta si o versiune portable, care pe langa faptul ca are dimensiuni mai mici, nici nu trebuie instalata.

Dezavantaje: este doar in engleza si nu se pot relua descarcarile intrerupte. Download music2pc.

2 comments

  1. CUM SE DESCARCA MUZICA

  2. ATENTIE ! mp3jam nu merita atentia .
    am platit licenta si nu ma pot folsi de el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *