Cel mai bun program de spionat calculatorul gratis (keylogger gratuit). Vrei sa vezi cum iti este folosit calculatorul? In acest articol gasesti cele mai bune programe gratuite de spionat un computer gratis, care va pot ajuta sa monitorizati activitatea de pe internet a celor care va folosesc calculatorul vostru.
Cel mai bun program de spionat calculatorul gratis (keylogger gratuit).

Program de spionat calculatorul (keylogger) gratis

Un program de spionat calculatorul este foarte folositor in cazul in care doriti sa stiti cine si cum va foloseste calculatorul. Cazurile cele mai frecvente in care aceste programe de spionat pc (keylogger) devin foarte utile sunt cele in care doriti sa monitorizati activitatea copiilor pe internet.

Practic, cu un astfel de software de spionat, puteti sa vedeti ce site-uri sunt vizitate, nume utilizator si parole folosite, ce s-a scris pe Messenger, Facebook, Skype sau orice alt program de chat, ce programe sunt folosite, etc.

Unele programe de spionat calculatorul mai avansate pot si sa faca un screenshot (poza) la ecran, la anumite intervale de timp sau cand, de exemplu, faceti un simplu click. Toate aceste date apoi sunt salvate de catre program intr-un folder ascuns si pot fi accesate doar de cine cunoaste combinatia de taste, care va afisa interfata programului.

Unele programe permit, de asemenea, si sa trimita prin email, la anumite intervale, tot ce a inregistrat sau sa incarce datele inregistrate pe un server online.

Atentie: in multe tari, printre care si Romania, aceste programe nu sunt in totalitate legale deoarece incalca legile referitoare la intimitatea personala. De aceea, inainte sa folositi un astfel de software „spion”, va recomand sa va informati bine asupra legalitatii si in ce conditii se pot folosi legal aceste programe. Acest articol are doar un simplu scop ilustrativ, asadar, responsabilitatea este doar a voastra pentru modul in care utilizati informatiile din acest articol.

Multe programe antivirus si antispyware s-ar putea sa detecteze aceste programe ca fiind suspecte/ periculoase si veti fi invitati sa le stergeti, deci daca doriti sa folositi un astfel de program trebuie sa adaugati o exceptie in antivirusul folosit.

Programe de spionat calculatorul gratis

Iata care sunt cele mai bne programe de spionat un calculator gratis:

1. Spyrix Free Keylogger

Spyrix Free Keylogger este un program de spionat calculatorul gratuit si usor de folosit, care permite aveti sub control toata activitatea unui PC, cum ar fi parole tastate, site-uri web vizitate, email, conversatii in chat si orice alte activitati.

Caracteristica cea mai utila este ca acest software spion face capturi de ecran, in mod automat, de fiecare data cand se efectueaza o actiune. Practic, salveaza automat tot ce „vede” pe desktop intr-o poza, ori de cate ori persoana spionata deschide un program, un site internet, tasteaza ceva pe tastatura sau face click cu mouse-ul.

Este compatibil cu Windows XP, Vista, 7 si 8. Download Spyrix Free Keylogger.

2. Revealer Keylogger Free

Revealer Keylogger Free este un foarte bun keylogger gratis, care inregistreaza lista tuturor programelor folosite si cuvintele tastate pe tastatura calculatorului. Astfel, este posibil sa reconstruiti mesaje trimise prin posta electronica, adrese web vizitate, notite si sa spionati datele de acces si activitatea pe site-urile vizitate.

Programul are o interfata grafica foarte intuitiva si se poate ascunde usor ca sa nu fie vazut de persoana pe care doriti sa o spionati, deoarece programul nu apare in lista programelor instalate sau in bara aplicatiilor. Download Revealer Keylogger Free.

3. Program de spionat calculatorul: Hooker

Hooker este un mic program de spionat calculatorul gratis, care sa va permite sa cititi mesaje, parole, adrese email si toate frazele/ cuvintele tastate pe tastaura calculatorului.

Este foarte usor de folosit si nu dispune de multe functii avansate, dar functioneaza foarte bine. In plus, este un program portable, adica nu are nevoie de instalare. Practic, descarcati arhiva zip, dezarhivati folosind parola „hooker” si executati programul. Cand doriti sa pornesca apasati pe „Start”. Tot ce inregistreaza Hooker va fi salvat in folderul programului. Ca sa ascundeti programul apasati pe „Hide”, iar ca sa apara trebuie sa tastati una dintre aceste combinatii de taste: Ctrl-Alt-Shift-F9, Ctrl-Alt-Shift-F10, Ctrl-Alt-Shift-F11 sau Ctrl-Alt-Shift-F12.

Este compatibil cu orice versiune de Windows, incepand cu Windows 98. Download Hooker.

4. Program de aflat parole: Refog Free Keylogger

Refog Free Keylogger este un program bun de spionat si monitorizat calculatorul, care inregistreaza toate frazele si cuvintele scrise pe tastatura calculatorului. Din pacate versiunea gratis este foarte limitata fata de cea contra cost, de exemplu nu face capturi de ecran, dar daca doriti doar sa aflati o parola sau sa cititi mesajele scrise pe diferite chaturi este suficient. Download Refog Free Keylogger.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *