Program de facut video din poze cu muzica, scris și efecte speciale gratis. Download cel mai bun program gratuit de facut filmulete din poze cu muzica pe fundal, texte si efecte de tranzitie speciale. Gasestei programe de instalat pe calculator, dar si programe de facut video online usor de utilizat.
Program de facut video din poze cu muzica, scris și efecte speciale gratis.

Program de facut video din poze cu muzica si efecte gratis: cele mai bune si mai usor de utilizat

Cauti un program de facut video din poze cu muzica, efecte speciale si text, dar iti este frica ca va trebui sa folosesti cine stie ce software de editat video complicat si scump? Trebuie sa stii ca exista numeroase programe gratuite, dar ceea ce este cel mai important: sunt si simplu de folosit, deci nu trebuie sa fi un expert in tehnologie ca să creezi un videoclip din poze.

In acest articol gasesti lista celor mai bune programe gratuite de creat filmulete din poze cu muzica si scris.

Programe de facut video cu poze si muzica

Deci iata care sunt cele mai bune si mai intuitive programe de facut video cu poze si musica pe fundal:

1. Program de facut video din poze cu muzica: ffDiaporama

Este un program gratuit si open source care permite crearea de videoclip-uri din poze si/sau video cu diferite efecte speciale, text si muzica de fundal. Folosirea programului este foarte simpla, iar optiunile puse la dispozitie sunt foarte numeroase.

In cateva minute se pot realiza filmulete din poze cu muzica si efecte demne de un adevarat profesionist.

Videoclip-ul realizat se poate salva in diferite formate pentru smartphone, FLV sau AVI. Download ffDiaporama.

2. Program gratis de facut video din poze: DVD SlideShow GUI

Gratuit si foarte simplu de folosit, DVD SlideShowGUI permite crearea de clipuri video din poze cu muzica si efecte. Optiunile puse la dispozitie sunt numeroase, iar efectele de tranzitie dintre poze sunt peste 240.

Din pacate acest program nu suporta drag & drop, adica nu puteti „sa trageti” pozele in interfata programului, adaugarea fisierelor care vor compune clipul video (poze, video sau muzica) se poate face doar din meniu.

Clip-urile video astfel realizate se pot salva direct in format DVD (compatibil cu orice player DVD) sau in alte formate, de exemplu .FLV (Flash Video) sau .AVI. Download DVD SlideShowGUI.

3. Program de facut filmulete din poze cu muzica: Photostage

Un alt program de facut video din poze cu muzica este Photostage. Nu are un numar mare de efecte de tranzitie, dar este foarte intuitiv si usor de folosit.

Cu acest program se poate adauga si un comentariu audio (cu ajutorul microfonului) pentru fiecare poza, durata de permanenta a pozei pe ecran va fi adaptata automat in functie de durata comentariului.

Videoclip-ul realizat se poate salva in format DVD, MPEG2, MP4, MOV, ISO HD-DVD sau Blu-Ray. Download Photostage.

4. Program de facut filmulete din poze: PhotoFilmStrip

PhotoFilmStrip este un program gratuit de mici dimensiuni care permite crearea de filmulete din poze cu muzica, scris si efecte speciale.

Programul este foarte intuitiv si simplu de folosit, iar clip-urile video astfel realizate se pot salva in Video CD, Super Video CD sau DVD pe calculator. Download PhotoFilmStrip.

5. Program de facut videoclipuri din poze cu muzica: Foto2Avi

Foto2AVI este un alt program gratuit de facut filmulete din poze cu muzica, scris si efecte speciale. Efectele de tranzitie dintre imagini sunt foarte numeroase (peste 250) si fiecare efect se poate personaliza in functie de necesitatile voastre.

Chiar daca interfata grafica nu este una dintre cele mai reusite, programul este destul de usor de folosit si cu doar cateva click-uri veti reusi sa creati un frumos slideshow. Download Foto2AVI.

6. E.M. Free DVD Photo Slideshow

E.M. Free DVD Photo Slideshow este un bun program de facut video din poze si muzica, gratuit doar daca salvati clipul video creat in formatul DVD, daca doriti sa salvati in alte formate trebuie cumparat sau sa acceptati aplicarea unui watermark.

Numarul de functii si optiuni este foarte mare si din aceasta cauza programul nu este prea intuitiv, deci daca doriti sa il folositi trebuie sa va inarmati cu multa rabdare.

Dupa cum am mai spus, numarul de caracteristici este mare, as putea sa spun chiar mai mare decat la alte programe gratuite concurente. Nu ma refer la numarul de tranzitii (circa 30), ci la numarul total de efecte, care include audio, text si diferite desene vectoriale care se pot aplica in diferite parti a videoclipului.

Un program foarte interesant care merita incercat. Download E.M. Free DVD Photo Slideshow.

7. Free Bolide Slideshow Creator

Este un program gratuit si foarte simplu de folosit: descarcati, instalati si rulati programul, alegeti pozele care doriti sa compuna videoclipul, alegeti diferitele efecte de tranzitie, adaugati muzica pe care o doriti pe fundal si salvati intr-un fomat video disponibil.

Efectele disponibile nu sunt numeroase, cel putin in comparatie cu alte programe similare, circa cincizeci in total, dar sunt foarte usor de configurat.

Interfata grafica este intuitiva, iar videoclipurile astfel realizate se pot salva in 5 formate diferite: AVI,MKV,WMV, MP4, FLV. Download Free Bolide Slideshow Creator.

8. Program de facut video din poze: IMGDissolver

IMGDissolver este un program de facut video din poze cu muzica (slideshow) gratuit si simplu de folosit. Efectele de tranzitie sunt numeroase, suporta majoritatea formatelor imagine si video, iar coloana sonora poate fi o melodie (sau mai multe) in format MP3 sau puteti sa inegistrati vocea cu ajutorul unui microfon. Videoclipurile create se pot sala in DivX sau DVD. Download IMGDissolver.

9. Quick Slideshow Creator

Quick Slideshow Creator este programul ideal pentru cine doreste sa creeze filmulete din poze cu muzica pe fundal rapid si usor. Interfata grafica este esentiala, dar foarte intuitiva si permite sa creati rapid slideshow-uri pornind de la orice imagine in format BMP, JPG, GIF, PNG, TGA, PCX si TIFF. Include peste 160 de efecte de tranzitie si va permite sa adaugati muzica pe fundal in format MP3 si WAV. Download Quick Slideshow Creator.

Cateva programe de facut video cu poze si muzica online

Daca doriti o solutie rapida si fara sa instalati un software pe calculator, puteti sa incercati unul dintre urmatoarele site-uri, care pun la dispozitie unele instrumente pentru crearea de videoclipuri din poze cu muzica online.

Pe unele dintre aceste site-uri este obligatorie inregistrarea cu o adresa e-mail valabila, iar altele, in mod gratuit, limiteaza utilizarea unor instrumente, deci ramane la latitudinea vostra daca le veti folosi sau nu.

Photopeach: permite sa creati videoclipuri din poze, sa adaugati muzica, scris, efecte si unele elemente grafice (de exemplu emoticon). Inregistrarea pe site este obligatorie sau puteti sa folositi site-ul cu account-ul vostru Facebook. Folosirea este simpla: accesati site-ul, incarcati pozele de pe calculator, Facebook sau Picasa, personalizati efectele, durata si viteza de tranzitie, adaugati muzica alegand o melodie dintre cele propuse (ca sa incarcati o melodie de pe calculator trebuie sa cumparati un abonament) si cand ati terminat creati videoclipul. Acesta se poate distribui pe diferite site-uri de socializare, sa il descarcati pe calculator sau cu ajutorul codului embed puteti sa il adaugati pe site-ul vostru. Acceseaza aici Photopeach.

Care este programul de facut filmulete din poze cu muzica pe care il preferati?

12 comments

 1. Mulțumesc frumos. M-a ajutat foarte mult această postare !

 2. Stimata doamna,

  Nu reusesc sa ma descurc cu niciunul dintre programele recomandate. Dati si meditatii private pentru loaze?
  Daca da, cum as putea sa va contactez?

 3. Buna ziua,

  Revin cu intrebarea daca nu dati si meditatii. Eu nu ma descurc cu programele recomandate de dvs.
  Multumesc.

 4. Buna seara! Exista si varinate de aplicatii? Eu lucrez de pe o tableta.

  Multumesc!

 5. Bună ziua! Eu doresc să sincronizez vocea de pe un fișier audio cu durata potrivită pentru fiecare poză. Prin urmare, vă rog să-mi spuneți care program permite modificarea timpilor de vizualizare pentru fiecare poză? Mulțumesc frumos pentru ajutor!

  (Am încercat cu Movie Maker și nu mai are această funcție. Nici pe Youtube nu se mai poate modifica timpul. Am mai încercat și cu AVS Video Editor, însă dă eroare.)

 6. Vasile Gheorghe

  Buna ziua.Ce aplicatie android imi recomandati pentru a realiza un clip din fotografii,la care sa pot adauga si o melodie?Multumesc.

 7. Gheorghe Simon

  Buna!
  Mai revizuiti ce e nou, Picasa si Windows Movie Maker nu sunt active…
  O zi faina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *