Editare poze online, iată cele mai bune site-uri de modificat poze online gratis

Cele mai bune site-uri de editat poze online gratis

Ai nevoie sa editezi rapid o poza dar nu ai instalat nici un program de modificat poze pe calculator? Nici o problema! In acest articol gasesti lista celor mai bune site-uri de modificat poze online gratis; usor de folosit si fara sa instalati programe pe calculator.

Toate aceste programe de editat poze online se pot folosi in mod gratuit si simplu; aveti nevoie doar de un browser bun si o conexiune la internet.

Bineinteles ca nu o sa aveti la dispozitie toate functiile pe care le pune la dispozitie un program de modificat poze; dar daca doriti sa editati o imagine in mod simplu, spre exemplu, decupare, redimensionare, sa adaugati efecte speciale sau scris pe poze,  sa creati montaje foto amuzante sau colaje, un astfel de site este solutia ideala.

Cele mai bune site-uri de modificat poze online gratis

Acestea sunt cele mai bune  site-uri de editat poze gratis online.

Pixlr: un program de modificat poze online gratuit si bun

Pixlr este un foarte bun editor de imagini online capabil sa satisfaca orice exigenta.

Interfata grafica este foarte asemanatoare cu a programului Photoshop.

Se poate crea o imagine noua, puteti sa modificati poze de pe PC, din galeria Pixlr sau cele de pe Facebook.

Instrumentele puse la dispozitie sunt numeroase, incepand cu cele de baza (rotire,decupare, redimensionare, balans de culori, adaugare de text, etc); si terminand cu o vasta gama de filtre si efecte speciale.

Este disponibil si in limba romana. Incercati aici Pixlr.

Site de modificat poze gratis online: Pho.Lab

Unul dintre cele mai bune site-uri de modificat poze online este Pho.to, care pune la dispozitie un software foarte bogat in optiuni si efecte speciale. Interfata grafica este impartita in mai multe tab-uri (Touch up, Smart fix, Photo editor, Fun montages & frames, Cartoons & face fun, Avatars si E-cards);fiecare tab punand la dispozitie o serie de instrumente specifice.

Din cauza numarului mare de optiuni (si datorita faptului ca fiecare tab cu instrumente are o adresa web diferita in cadrul site-ului ) utilizatorii incepatori la inceput nu vor prea sti ce sa faca, dar dupa cateva minute, odata ce va obisnuiti cu functionarea site-ului veti vedea ca este foarte usor de folosit.

Inregistrarea nu este obligatorie, iar pozele modificate se pot descarca pe PC sau se pot distribui direct pe site-urile de socializare. Incearca aici Pho.Lab

Photoshop Express Editor: program de editat poze online gratuit

Photoshop Express Editor este versiunea online a celebrului software de editat imagini Photoshop.

Din pacate, versiunea online este foarte saraca in functii si optiuni in comparatie cu programul Photoshop; dar va permite sa modificati pozele cu unele instrumente de baza si sa aplicati unele efecte si filtre.

Folosirea este intuitiva si usoara: accesati site-ul, faceti click pe „Start the Editor”, in fereastra care se deschide faceti click pe sageata de sub „My computer”, apoi pe „Upload” ca sa alegeti poza pe care doriti sa o modificati.

In continuare alegeti poza si aceasta va fi incarcata in interfata.

In partea din dreapta, in tabul „Edit”, gasiti instrumentele de baza pentru modificarea si corectarea imaginilor cum ar fi decupare (crop), redimensionare (resize), corectare automata, eliminarea efectului „ochi rosii”, etc.

Facand click pe „Decorate”, langa „Edit”, gasiti instrumentele cu care puteti sa adaugati text, rame si alte elemente grafice.

Daca gresiti ceva sau nu va place un efect aplicat; puteti sa va intoarceti inapoi un pas facand click pe „Undo” sau pe „Reset”, ca sa readuceti poza la starea initiala.

Cand ati terminat de modificat faceti click pe „Done”, astfel puteti sa salvati pe calculator maginea modificata. Accesati aici Photoshop Express Editor.

BeFunky: un site de editat poze online simplu de folosit

BeFunky este un site de modificat poze online gratis care permite cu doar cateva click-uri sa editati si sa aplicati efecte pe fotografii.

Pozele pe care doriti sa le modificati se pot importa de pe calculator, webcam sau de pe diferite site-uri de socializare, precum Facebook.

Pe langa instrumentele de baza pentru editarea pozelor (rotire, redimensionare, decupare, adaugare de text, etc.);  BeFunky pune la dispozitie numeroase efecte speciale, filtre artistice, rame si diferite elemente (elementele sunt cu adevarat multe si pentru toate gusturile); care pot infrumuseta pozele vostre.

Meniul, situat in stanga ecranului, este foarte intuitiv si usor de folosit, toate instrumentele sunt usor accesibile.

Cand sunteti multumiti de rezultate, pozele se pot salva pe calculator sau direct pe site-urile de socializare; precum Facebook, Twitter sau Tumblr folosind butonul „Save” situat in partea superioara a ecranului.

BeFunky permite si crearea de colaje din poze. Incercati aici BeFunky.

Program de editat poze online simplu: Imikimi

Imikimi nu este propriu-zis un site de editat poze; nu pune la dispozitie instrumente de modificare, practic, cu aceasta aplicatie puteti doar sa adaugati o rama pozelor voastre.

Ramele puse la dispozitie sunt foarte numeroase si frumoase.

Folosirea este foarte simpla, accesati site-ul, alegeti un sablon (template) care va place, adaugati poza voastra facand click pe „Add my photos”; apoi in fereastra care se deschide faceti click pe cercul din centrul sablonului; asezati poza cum doriti tinand apasat mouse-ul pe poza, eventual adaugati un text si cand sunteti multumiti de rezultat salvati poza facand click pe „Save”.

Nu este necesara inregistrarea pe site, iar pozele modificate se pot salva pe calculator sau se pot distribui online pe diferite site-uri de socializare.

Daca doriti sa salvati poza pe calculator si nu vedeti butonul download, faceti click pe „More sharing options”, apoi faceti click pe „Download”. Incercati aici Imikimi.

Program de modificat poze online gratuit: Canva.com

O alta foarte buna aplicatie web de modificat poze online este pusa la dispozite de catre site-ul Canva.com.

Gratuit si usor de folosit, cu Canva puteti sa modificati pozele voastre sau sa creati imagini noi pornind de la zero sau bazandu-va pe sabloanele prezente pe site.

Puteti sa folositi Canva ca sa creati felicitari digitale, bilete de vizita, brosuri, poster, coperti pentru Facebook (sau alte site-uri de socializare); colaje de poze, logo-uri, grafica pentru site-uri web si multe altele, optiunile sunt cu adevarat numeroase.

Fiecare element grafic poate fi tras cu mouse-ul (drag&drop) din meniul din stanga pe noua imagine creata si facand click pe oricare element de grafica adaugat; se deschide un meniu intuitiv care pune la dispozitie optiunile sa schimbati culoarea, dimensiunea; sau sa il eliminati daca nu il mai doriti.

Daca faceti o eroare, in partea de sus gasiti butonul „Undo”, astfel puteti sa va intoarceti un pas inapoi.

Optiunile gratuite sunt numeroase si de calitate, dar daca doriti ceva special, site-ul mai pune la dispozitie si unele imagini sau optiuni contra cost (toate optiunile aici).

Inregistrarea este obligatorie, dar daca doriti puteti sa va logati cu un cont Facebook sau Google. Incercati aici Canva.com.

FotoFlexer: un site de modificat poze online usor de folosit

Foarte asemanator cu iPiccy in ceea ce priveste functionarea si structura grafica, Fotoflexer este un site gratuit de modificat poze online; care pune la dispozitie o serie de instrumente utile; de exemplu rotire, decupare, redimensionare, corectarea culorilor, adaugarea de text si aplicarea de efecte speciale.

Ca sa il folositi nu este nevoie de inregistrare pe site. Incercati aici FotoFlexer.

Picture2Life: un program bun de editat poze online gratis

Picture2Life este o aplicatie de editat poze online simpla si usor de folosit.

Cu acest serviciu web este posibil sa creati si collage de fotografii (pentru aceasta optiune trebuie sa va inregistrati pe site).

Instrumentele puse la dispozitie sunt foarte multe si le gasiti toate in bara din stanga.

Cu doar cateva click-uri puteti sa adaugati filtre si efecte speciale, sa decupati poza sau sa adaugati text. Foarte bun si comod. Incercati aici Pictures2Life.

Alte programe de editat poze online gratis si interesante:

  • Rollip: permite sa modificati pozele, aplicand unele efecte in stil Instagram.

Folosirea este foarte simpla: accesati site-ul, faceti click pe „Click to Create”, alegeti unul dintre efectele puse la dispozitie; apoi incarcati poza de pe calculator.

Poza modificata se poate distribui pe site-urile de socializare (Twitter/Facebook) sau se poate descarca pe calculator; facand click pe „Download this photo”. Incearca aici Rollip.

  • Polarr: este un program de modificat poze online dedicat celor care doresc sa infrumuseteze fotografiile; aplicand diferite filtre si celor care doresc sa corecteze rapid si usor pozele care nu au iesit prea bine.

Interfata grafica este foarte intuitiva, in stanga se gasesc butoanele pentru incarcarea pozelor si descarcarea acestora; dupa ce au fost modificate si lista filtrelor disponibile.

In partea dreapta gasiti toate functiile care va permit sa reglati culorile, umbrele, luminozitatea si multe altele. Incerca aici Polarr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *