Sketch- Draw & Paint

Aplicații de pictat și desenat pe telefon sau tabletă Android

Pentru ca industria de design s-a dezvoltat rapid în întreaga lume, tot mai mulți artiști, arhitecți și nu numai, aleg instrumente care îi ajuta să-și exprime creativitatea, iar printre acestea se numara si aceste aplicatii de pictat si desenat pe telefon.

Aplicațiile pentru telefoanele mobile sunt cu siguranță un ajutor pentru cei ce sunt interesați sa-și diversifice stilul personal. Aceste aplicații  de pictat si desenat, permit crearea unor desene sau schițe, rapid pe telefon sau tabletă Android folosind un stylus pen sau mai simplu, degetul.

Aveți mai jos câteva aplicații gratuite pentru grafică și pictură.

1. Sketch- Draw & Paint

Sketch – Draw & Paint este o aplicație de desenat pe telefon sau tabletă Android care pune la dispoziție numeroase elemente grafice și instrumente de desen. Este practic aplicația pentru intrarea voastră în lumea graficilor digitale. Această aplicație este o versiune mai simplificată a unui program foarte popular printre artiștii graficieni profesioniști.

Dacă sunteți un  grafician, un artist în devenire sau un iubitor, amator de desen, atunci această aplicație vă oferă o gamă largă de instrumente care vă va ajuta să creați, destul de simplu, adevărate capodopere grafice.

Aplicația are o interfață grafică destul de ușor de operat, este gratis și nu trebuie să vă înregistrați nicăieri. Pentru instalare apăsați aici.

2. Adobe Photoshop Sketch

Adobe Photoshop Sketch este o aplicație foarte bună de desenat gratis pe tablete și telefoane Android. Interfața grafică este foarte dezvoltată, iar aplicația pune la dispoziție o gamă largă de vopsele, creioane, pensule și gume de șters. Este o combinație perfectă între instrumentele profesionale ale aplicației și artistul din tine.

Un avantaj al aplicației este că puteți, chiar în timpul lucrului, să beneficiați de feedback din partea prietenilor de pe internet. De asemenea, odată ce ați terminat schițele pe iPad, le puteți trimite la programul dumneavoastră de pe PC-ul personal și vă puteți continua lucrul la ele.

Aplicația este recomandată preponderent  profesioniștilor, dar poate fi accesată și de simplii pasionați de desen. Pentru instalare apăsați aici.

3. Infinit Painter

Cu această aplicație poți desena foarte bine cu pensula și acuarela. Atunci când schița făcută cu creionul nu te convinge, atunci colorarea desenului îți va da rezultate foarte satisfăcătoare.

Interfața grafica este bine structurată, butoanele principale sunt aliniate în partea de jos a ecranului, fiind astfel ușor accesibile. Aplicația pune la dispoziție peste 100 tipuri de pensule grupate în diferite categorii.

Și aici este posibil să importați imagini din galeriile deținute, direct de la cameră sau de pe internet. Nu toate opțiunile sunt disponibile gratis, însă aplicația oferă destule opțiuni ca să puteți desena pe telefon sau tabletă. Pentru instalare apăsați aici.

4. Ibis Paint X

Ibis Paint X este o aplicație excelentă de desen  pe tablete și telefoane mobile care satisface atât artiști profesioniști cât și pe cei amatori. Aplicația vă permite să faceți desene cât mai detailate și cu un înalt grad de profesionalism.

Puteți alege între o mulțime de tipuri de pânză, 142 tipuri de pensule și multe alte instrumente de desenat. Fiecare din aceste pensule poate fi modificată în funcție de mărime și opacitate. Aplicația are capacitatea de a suporta o infinitate de straturi și fiecare strat se poate modifica în funcție de transparență, fuziune,opacitate, etc.

Ca și la alte aplicații este faptul că se poate crea un videoclip cu desenul la care lucrați și să-l distribuiți pe Facebook sau YouTube. Pentru a putea instala aplicația apăsați aici.

5. Tayasui Sketches

Tayasui Sketches este aplicația de desenat pentru tableta și telefonul mobil care te ajută să alegi ustensilele pentru desen și să experimentezi desenele în acuarelă. O interfață clară precum și multitudinea de opțiuni de editare fac ca Tayasui Sketches să fie  una din cele mai populare aplicații de desen pentru începători.

Utilizatorii iubesc suportul ultra realist și supresiv al aplicației,  mișcarea naturală a mâinilor, precum și adaptarea realistă a grosimii liniei sau aplicarea vopselei. Diferitele sunete cauzate de uneltele de desenat asigură o atmosferă mai realistă. Pentru a instala  aplicația de pe Magazin Play apăsați aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *