aplicatii de muzica

Aplicatii de muzica pentru Android si iOS

Vrei o aplicatie de muzica ca sa asculti melodiile preferate pe telefon? In acest articol gasiti un top cu cele mai bune aplicatii de muzica online pentru Android si iPhone.

Spotify: una dintre cele mai cunoscute aplicatii de muzica pentru Android si iOS

Spotify este o aplicatie de ascultat muzica produsa de o companie suedeza. Aplicatia o poti utiliza gratis sau poti plati un abonament de 5 euro lunar, ea se gaseste pe toate sistemele de operare cum ar fii IOS (Apple), Android( Samsung, Huawei, Lg, One Plus si multe altele).

Sfatul meu este sa iti achizitionezi un abonament deoarece daca il folosesti gratuit iti vor aparea reclame in timpul redarii pieselor.
Vei putea chiar sa iti alegi piesele preferate si sa le grupezi intr-o lista de redare, sa le poti gasi usor. Aplicatia are 207 milioane de utilizatori, si are o nota de 4,8 din 5.

Compania Spotify s-a infintat pe 23 Aprilie 2006, aplicatia a fost lansata pe 7 Octombrie 2008, iar in  Romania, Spotify s-a lansat doar in 2018. Eu folosesc aceasta aplicatie de aproape 1 an, iar pana acum nu am avut nici o problema si sunt foarte multumita de ea.
Aplicatia iti arata si topurile cu melodii care se asculta in Romania sau in intreaga lume, si mai are o multime de setari pentru calitatea sunetului si multe altele.

Atentie, daca sunteti in alta tara abonamentul poate avea un pret diferit, de exemplu in Germania abonamentul este de 9.99 euro pe luna. Cea mai buna parte a aplicatiei este ca poti asculta muzica ta preferata fara a avea conexiune internet. Descarca aplicatia pentru Android. Descarca pentru iPhone.

Apple Music

Aceasta aplicatie de ascultat muzica este produsa de compania Apple, ea este destinata in special pentru utilizatorii de IOS. Abonamentul este de 10 euro pe luna.

Aplicatia a fost lansata in anul 2015 in peste 80 de tari. Apple Music le permite utilizatorilor sa selecteze peste 50 milioane de melodii la alegerea lor. Aplicatia iti permite sa iti creezi o lista de redare pentru melodiile tale preferate.

Apple are 56 milioane de utilizatori pe aceasta aplicatie, in curand va depasi numarul de utilizatori a companiei Spotify. Descarca aplicatia pentru Android. Descarca pentru iPhone

Tindal

Tindal este o alta platforma de muzica care vrea sa le faca concurenta companiilor Spotify si Apple. Aplicatia a fost lansata de compania norvegiano-suedeza Asiro, pretul fiind tot de 10 euro pe luna. Prima data Tindal s-a lansat in anul 2014 in UK, US, si Canada, iar in 2015 aplicatia a fost lansata in alte 5 tari europene cum ar fi: Irlanda, Finlanda, Olanda, Belgia si Luxemburg, dar acum este disponibila in toate tarile.

Aceasta companie este detinuta de cunoscutul cantaret Jay-Z. Aplicatia are o interfata foarte prietenoasa cu utilizatorii sai si pana acum nu am intampinat probleme in utilizarea ei. Interfata este foarte usor de folosit, nu este complicata dar trebuie sa te obisnuiesti cu aceasta.

Aplicatia are peste 40 de milioane de melodii.

Avantajul principal al aplicatiei Tindal este calitatea sunetului. Pachetul de baza are 320kbps, dar ai putea asculta si la calitate de CD cu 1411kbps. Descarca aplicatia pentru Android. Descarca pentru iPhone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *