aplicatii de imbatranire sau intinerire in poze pentru Android si Ios

Aplicatii de imbatranire sau intinerire in poze pentru Android si iOS; FaceApp si AigingBooth

In cazul in care va intrebati de ce multe persoane posteaza imagini cu ei batrani pe site-urile de socializare, se datoreaza acestei aplicatii de imbatranire, care te imbatraneste numita FaceApp.  Acest trend a pornit de la celebritatile care au postat poze cu ei imbatraniti, numit #FaceAppChallenge.

În majoritatea cazurilor, noile aplicații de editare a fotografiilor sunt concepute pentru a influenta propriile poze, selfie. Un ten mai deschis,  , mai proaspăt, o piele mai fină, cu ochii strălucitori fac ca selfiul, autoportretul să fie desăvârșit.

În App Store exista și multe aplicații care servesc, pe lângă înfrumusețarea portretelor, la amuzamentul și  divertismentul tuturor. Cu aceste aplicații puteți arunca o privire în viitor și să îndrăzniți să vă îmbătrâniți portretul.

Aplicațiile vă îndeamnă să creați măști și alte efecte creative, să vă amuzați copios, practic jucându-vă cu aceste aplicații. Vă vom prezenta doua aplicații de imbatranire, care va pot ajuta să transformați selfiul într-o  operă de arta, sau să  testați îmbătrânirea digitală.

FaceApp: aplicatie de imbatranire  a fetei in poze

FaceApp este aplicația momentului în rețeaua virtuală. Mii de utilizatori postează pe Facebook, Instagram, Whatsapp poze in care arată fie îmbătrâniți, fie ca niște copii. Bărbații se transformă în femei și viceversa. FaceApp este aplicația în care portretele pot fi modificate și manipulate cum doriți. Chiar marii sportivi sau staruri de cinema au descoperit aplicația pentru ei înșiși și putem vedea cum ar arăta la sfârșitul carierei lor.

Pentru a putea utiliza FaceApp descărcați aplicația care este disponibilă pentru iOS și pentru Android. Faceți o fotografie utilizând camera foto smarthphone sau utilizați o poză descărcată din arhiva foto. Imaginea se poate schimba, fie adăugând un zâmbet, o grimasă, fie un filtru de întinerire sau îmbătrânire. De asemenea și sexul poate fi schimbat, aplicația atribuind caracteristicile sexului opus.

Funcțiile de bază ale FaceApp sunt gratis, însă pentru versiunea completă se plătește 44 de euro, sau un abonament anual de 20 de euro.

Dacă doriți să instalați această aplicație  pe telefon Android accesați acest link de pe Magazin Play. Iar pentru iOS accesati acest link de pe appstore.

Aplicatii de imbatranire: AigingBooth

AigingBooth este una din cele mai bune aplicații de imbatranire pentru  iOS si Android, care vă poate modifica portretul. Aplicația vă poate îmbătrâni cu 50 de ani în câteva minute. După ce ați descărcat și pornit aplicația, apăsați butonul Start pentru a face o poză nouă sau a selecta una din mediatecă. Aveți grijă să selectați o poza frontala, clară.

Dacă optați pentru o filmare, o poză nouă, atunci aplicația va încadra poza corect, într-un cadru anume stabilit. Odată imaginea selectată următorul pas este de a seta liniile pentru gură, ochi și bărbie. În regulă aplicația va recunoaște și stabili singura aceste zone care trebuiesc ajustate.

În caz că aplicația de imbatranire nu reușește să marcheze aceste detalii, atunci aveți posibilitatea să le ajustați voi. Confirmați selecția făcută și aplicația va începe să lucreze la modificarea cerută. După ce v-ați obișnuit cu noul look aveți posibilitatea să salvați fotografia și să o distribuiți prietenilor și colegiilor pe Whatsapp și Facebook.

Ca să vă faceți un autoportret mai amuzant puteți folosi și aplicațiile suplimentare FathBooth, BimboBooth, UglyBooth sau BaldBooth.

Un semn de întrebare este ce se întâmplă cu pozele trimise la  serverul pentru procesare. Ce se întâmplă ulterior cu fotografiile voastre este neclar. Se presupune ca dezvoltatorul salvează imaginile. Daca doriți să instalați această aplicație pentru iOS apasati pe acest link. Pentru Android accesați acest link de pe Magazin Play

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *